Warning: The magic method Vc_Manager::__wakeup() must have public visibility in /home/public/sites/www.lotsabeads.nl/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-manager.php on line 203

Deprecated: Optional parameter $attach_id declared before required parameter $height is implicitly treated as a required parameter in /home/public/sites/www.lotsabeads.nl/wp-content/plugins/js_composer/include/helpers/helpers.php on line 366

Deprecated: Optional parameter $img_url declared before required parameter $height is implicitly treated as a required parameter in /home/public/sites/www.lotsabeads.nl/wp-content/plugins/js_composer/include/helpers/helpers.php on line 366

Deprecated: Optional parameter $blank declared before required parameter $slider is implicitly treated as a required parameter in /home/public/sites/www.lotsabeads.nl/wp-content/plugins/revslider/admin/includes/plugin-update.class.php on line 2976

Deprecated: Optional parameter $item_count declared before required parameter $access_token is implicitly treated as a required parameter in /home/public/sites/www.lotsabeads.nl/wp-content/plugins/revslider/includes/external-sources.class.php on line 68

Deprecated: Optional parameter $item_count declared before required parameter $access_token is implicitly treated as a required parameter in /home/public/sites/www.lotsabeads.nl/wp-content/plugins/revslider/includes/external-sources.class.php on line 85

Deprecated: Optional parameter $item_count declared before required parameter $current_photoset is implicitly treated as a required parameter in /home/public/sites/www.lotsabeads.nl/wp-content/plugins/revslider/includes/external-sources.class.php on line 1431

Deprecated: Optional parameter $update_last_requested declared before required parameter $upload_url is implicitly treated as a required parameter in /home/public/sites/www.lotsabeads.nl/wp-content/plugins/instagram-feed/inc/class-sb-instagram-post.php on line 340

Deprecated: Optional parameter $transient_name declared before required parameter $upload_url is implicitly treated as a required parameter in /home/public/sites/www.lotsabeads.nl/wp-content/plugins/instagram-feed/inc/class-sb-instagram-post.php on line 340

Deprecated: Optional parameter $list declared before required parameter $is_script is implicitly treated as a required parameter in /home/public/sites/www.lotsabeads.nl/wp-content/themes/unicon/framework/admin/ReduxCore/inc/class.redux_cdn.php on line 21

Deprecated: Optional parameter $register declared before required parameter $footer_or_media is implicitly treated as a required parameter in /home/public/sites/www.lotsabeads.nl/wp-content/themes/unicon/framework/admin/ReduxCore/inc/class.redux_cdn.php on line 45

Deprecated: Optional parameter $register declared before required parameter $footer_or_media is implicitly treated as a required parameter in /home/public/sites/www.lotsabeads.nl/wp-content/themes/unicon/framework/admin/ReduxCore/inc/class.redux_cdn.php on line 104

Deprecated: Optional parameter $expire declared before required parameter $path is implicitly treated as a required parameter in /home/public/sites/www.lotsabeads.nl/wp-content/themes/unicon/framework/admin/ReduxCore/inc/class.redux_functions.php on line 54

Deprecated: str_replace(): Passing null to parameter #3 ($subject) of type array|string is deprecated in /home/public/sites/www.lotsabeads.nl/wp-content/themes/unicon/framework/admin/ReduxCore/inc/class.redux_helpers.php on line 663

Deprecated: str_replace(): Passing null to parameter #3 ($subject) of type array|string is deprecated in /home/public/sites/www.lotsabeads.nl/wp-content/themes/unicon/framework/admin/ReduxCore/inc/class.redux_helpers.php on line 663

Deprecated: Optional parameter $args declared before required parameter $wp_customize is implicitly treated as a required parameter in /home/public/sites/www.lotsabeads.nl/wp-content/themes/unicon/framework/admin/ReduxCore/inc/extensions/customizer/extension_customizer.php on line 581

Deprecated: Optional parameter $args declared before required parameter $wp_customize is implicitly treated as a required parameter in /home/public/sites/www.lotsabeads.nl/wp-content/themes/unicon/framework/admin/ReduxCore/inc/extensions/customizer/extension_customizer.php on line 604

Deprecated: Optional parameter $field declared before required parameter $parent is implicitly treated as a required parameter in /home/public/sites/www.lotsabeads.nl/wp-content/themes/unicon/framework/admin/ReduxCore/inc/fields/info/field_info.php on line 45

Deprecated: Optional parameter $value declared before required parameter $parent is implicitly treated as a required parameter in /home/public/sites/www.lotsabeads.nl/wp-content/themes/unicon/framework/admin/ReduxCore/inc/fields/info/field_info.php on line 45

Deprecated: Optional parameter $field declared before required parameter $parent is implicitly treated as a required parameter in /home/public/sites/www.lotsabeads.nl/wp-content/themes/unicon/framework/admin/ReduxCore/inc/fields/switch/field_switch.php on line 17

Deprecated: Optional parameter $value declared before required parameter $parent is implicitly treated as a required parameter in /home/public/sites/www.lotsabeads.nl/wp-content/themes/unicon/framework/admin/ReduxCore/inc/fields/switch/field_switch.php on line 17

Deprecated: Optional parameter $field declared before required parameter $parent is implicitly treated as a required parameter in /home/public/sites/www.lotsabeads.nl/wp-content/themes/unicon/framework/admin/ReduxCore/inc/fields/media/field_media.php on line 46

Deprecated: Optional parameter $value declared before required parameter $parent is implicitly treated as a required parameter in /home/public/sites/www.lotsabeads.nl/wp-content/themes/unicon/framework/admin/ReduxCore/inc/fields/media/field_media.php on line 46

Deprecated: Optional parameter $field declared before required parameter $parent is implicitly treated as a required parameter in /home/public/sites/www.lotsabeads.nl/wp-content/themes/unicon/framework/admin/ReduxCore/inc/fields/select/field_select.php on line 17

Deprecated: Optional parameter $value declared before required parameter $parent is implicitly treated as a required parameter in /home/public/sites/www.lotsabeads.nl/wp-content/themes/unicon/framework/admin/ReduxCore/inc/fields/select/field_select.php on line 17

Deprecated: Optional parameter $field declared before required parameter $parent is implicitly treated as a required parameter in /home/public/sites/www.lotsabeads.nl/wp-content/themes/unicon/framework/admin/ReduxCore/inc/fields/background/field_background.php on line 43

Deprecated: Optional parameter $value declared before required parameter $parent is implicitly treated as a required parameter in /home/public/sites/www.lotsabeads.nl/wp-content/themes/unicon/framework/admin/ReduxCore/inc/fields/background/field_background.php on line 43

Deprecated: Optional parameter $field declared before required parameter $parent is implicitly treated as a required parameter in /home/public/sites/www.lotsabeads.nl/wp-content/themes/unicon/framework/admin/ReduxCore/inc/fields/color/field_color.php on line 45

Deprecated: Optional parameter $value declared before required parameter $parent is implicitly treated as a required parameter in /home/public/sites/www.lotsabeads.nl/wp-content/themes/unicon/framework/admin/ReduxCore/inc/fields/color/field_color.php on line 45

Deprecated: Optional parameter $field declared before required parameter $parent is implicitly treated as a required parameter in /home/public/sites/www.lotsabeads.nl/wp-content/themes/unicon/framework/admin/ReduxCore/inc/fields/typography/field_typography.php on line 50

Deprecated: Optional parameter $value declared before required parameter $parent is implicitly treated as a required parameter in /home/public/sites/www.lotsabeads.nl/wp-content/themes/unicon/framework/admin/ReduxCore/inc/fields/typography/field_typography.php on line 50

Deprecated: Optional parameter $field declared before required parameter $parent is implicitly treated as a required parameter in /home/public/sites/www.lotsabeads.nl/wp-content/themes/unicon/framework/admin/ReduxCore/inc/fields/text/field_text.php on line 17

Deprecated: Optional parameter $value declared before required parameter $parent is implicitly treated as a required parameter in /home/public/sites/www.lotsabeads.nl/wp-content/themes/unicon/framework/admin/ReduxCore/inc/fields/text/field_text.php on line 17

Deprecated: Optional parameter $field declared before required parameter $parent is implicitly treated as a required parameter in /home/public/sites/www.lotsabeads.nl/wp-content/themes/unicon/framework/admin/ReduxCore/inc/fields/border/field_border.php on line 36

Deprecated: Optional parameter $value declared before required parameter $parent is implicitly treated as a required parameter in /home/public/sites/www.lotsabeads.nl/wp-content/themes/unicon/framework/admin/ReduxCore/inc/fields/border/field_border.php on line 36

Deprecated: Optional parameter $field declared before required parameter $parent is implicitly treated as a required parameter in /home/public/sites/www.lotsabeads.nl/wp-content/themes/unicon/framework/admin/ReduxCore/inc/fields/image_select/field_image_select.php on line 45

Deprecated: Optional parameter $value declared before required parameter $parent is implicitly treated as a required parameter in /home/public/sites/www.lotsabeads.nl/wp-content/themes/unicon/framework/admin/ReduxCore/inc/fields/image_select/field_image_select.php on line 45

Deprecated: Optional parameter $field declared before required parameter $parent is implicitly treated as a required parameter in /home/public/sites/www.lotsabeads.nl/wp-content/themes/unicon/framework/admin/ReduxCore/inc/fields/textarea/field_textarea.php on line 42

Deprecated: Optional parameter $value declared before required parameter $parent is implicitly treated as a required parameter in /home/public/sites/www.lotsabeads.nl/wp-content/themes/unicon/framework/admin/ReduxCore/inc/fields/textarea/field_textarea.php on line 42

Deprecated: Optional parameter $field declared before required parameter $parent is implicitly treated as a required parameter in /home/public/sites/www.lotsabeads.nl/wp-content/themes/unicon/framework/admin/ReduxCore/inc/fields/checkbox/field_checkbox.php on line 44

Deprecated: Optional parameter $value declared before required parameter $parent is implicitly treated as a required parameter in /home/public/sites/www.lotsabeads.nl/wp-content/themes/unicon/framework/admin/ReduxCore/inc/fields/checkbox/field_checkbox.php on line 44

Deprecated: Optional parameter $field declared before required parameter $parent is implicitly treated as a required parameter in /home/public/sites/www.lotsabeads.nl/wp-content/themes/unicon/framework/admin/ReduxCore/inc/fields/ace_editor/field_ace_editor.php on line 35

Deprecated: Optional parameter $value declared before required parameter $parent is implicitly treated as a required parameter in /home/public/sites/www.lotsabeads.nl/wp-content/themes/unicon/framework/admin/ReduxCore/inc/fields/ace_editor/field_ace_editor.php on line 35

Deprecated: Optional parameter $field declared before required parameter $parent is implicitly treated as a required parameter in /home/public/sites/www.lotsabeads.nl/wp-content/themes/unicon/framework/admin/ReduxCore/inc/extensions/import_export/import_export/field_import_export.php on line 42

Deprecated: Optional parameter $value declared before required parameter $parent is implicitly treated as a required parameter in /home/public/sites/www.lotsabeads.nl/wp-content/themes/unicon/framework/admin/ReduxCore/inc/extensions/import_export/import_export/field_import_export.php on line 42

Deprecated: Optional parameter $field declared before required parameter $parent is implicitly treated as a required parameter in /home/public/sites/www.lotsabeads.nl/wp-content/themes/unicon/framework/admin/ReduxCore/inc/extensions/options_object/options_object/field_options_object.php on line 42

Deprecated: Optional parameter $value declared before required parameter $parent is implicitly treated as a required parameter in /home/public/sites/www.lotsabeads.nl/wp-content/themes/unicon/framework/admin/ReduxCore/inc/extensions/options_object/options_object/field_options_object.php on line 42
Privacy - Lots a Beads
Deprecated: preg_split(): Passing null to parameter #2 ($subject) of type string is deprecated in /home/public/sites/www.lotsabeads.nl/wp-includes/formatting.php on line 3500

Deprecated: preg_split(): Passing null to parameter #2 ($subject) of type string is deprecated in /home/public/sites/www.lotsabeads.nl/wp-includes/formatting.php on line 3500

Privacy

Lots a Beads Privacy verklaring

Lots a Beads, gevestigd aan Plesmanstraat 205
3769 HE Soesterberg, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
https://lotsabeads.nl Plesmanstraat 205
3769 HE Soesterberg +31618180616

De gegevensbescherming functionaris is te bereiken via info@lotsabeads.nl

Persoonsgegevens die wij verwerken
Lots a Beads verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
– Voor- en achternaam
– Geboortedatum
– Adresgegevens
– Telefoonnummer
– E-mailadres
– IP-adres
– Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch
– Gegevens over jouw activiteiten op onze website
– Internetbrowser en apparaat type

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@lotsabeads.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
Lots a Beads verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
– Het afhandelen van jouw betaling
– Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
– Je de mogelijkheid te bieden een account aan te maken
– Om goederen en diensten bij je af te leveren
– Lots a Beads analyseert jouw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren.

Geautomatiseerde besluitvorming
Lots a Beads neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Lots a Beads) tussen zit.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Lots a Beads bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:\

Klantgegevens > 4 jaar > klantgegevens bewaren zij, zodat zij op een later moment eenvoudig een nieuwe bestelling kunnen plaatsen

Delen van persoonsgegevens met derden
Lots a Beads verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
Lots a Beads gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. Lots a Beads gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden.

Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan.

Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Lots a Beads en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@lotsabeads.nl.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek .

Lots a Beads wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
Lots a Beads neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@lotsabeads.nl